Monday, October 22, 2012

Sjuk x 2

JAG VAR PÅ stickkalas i helgen. Kom hem och var lycklig, sådär som man blir när man träffar likasinnade och bara har jäkligt trevligt. Man är liksom omladdad och redo att ta tag i vardagen igen. Fin känsla. Fast när jag vaknade i morse fick jag annat att tänka på.

Som liten var jag ett halsbarn. Jag var inte speciellt gammal när jag började förbanna pappas gener, för det var därifrån det kom. Han hade, precis som jag, haft halsfluss minst två gånger om året som barn. Fast ju äldre jag blivit, desto bättre har min hals blivit. Fast jag bli ju fortfarande halssjuk. Som idag.

Och om vi bortser från den gången jag hade så stygg halsfluss att jag hamnade på sjukan, är mensvärk och halsont samtidigt det värsta jag varit med om. Tills idag. Det finns en sak som är värre. Halsont och kräkningar. That's me today. Jag lovar, det är inte roligt.

Och jag hoppas verkligen att baskilusken hoppade på mig via ostbågarna jag åt igår kväll, för smitta stickkompisarna är det sista jag vill! Så snälla, säg att ni alla är friska!