Thursday, September 26, 2013

Releasefest a la vantar

 

Två snabba bilder från kvällens releasefest så här innan det är dags att krascha i kojen. Clara Falk och Kamilla Svanlund breakade ju att de hade blivit författare och skulle ge ut bok tillsammans för ett tag sedan. (Om någon missat det?) Boken heter Vantar för alla årstider och är en riktigt schysst liten fyrkantig sak med massa färgglada sidor som jag kommer bläddra en hel del i framöver. Jag är ingen hejjare på det där med flerfärgsstickning, men jag har redan förälskat mig i minst två mönster, så det är väl bara att bita ihop och ge sig i kast med det hela. 

Kalaset var trångt, färgglatt och lite ciderbubbligt. För att inte tala om kakfyllt. Kakbordet gick inte av för hackor! (Om cocosbollarna tog slut var det mitt fel!) Böckerna tog slut. (En rejäl hög bara puts väck sådär...)

Himla kul att träffa gamla bekanta – och helt nya. Eller ja, i vissa fall är de liksom nygamla. Fick för första gången ett riktigt ansikte på Signe (som egentligen heter något annat och tyvärr inte bloggar längre), Polliver och Tootitosh (som hade en jäkligt snygg mönsterstickad islandsinspirerad tröja på sig). Och så fanns det en och annan anonym bloggstalker som äntligen gav sig till känna. (Bara så ni vet, det är helt okej att stalka – så länge ni knackar på och kommer in på en kopp varmt om ni hängt mig i hälarna ända fram till gårdsplan.)

Tack Clara och Kamilla för en fin kväll och grattis till en jäkligt snygg bok!